OKY.n johtokunnana laatima muistutus AVI:lle

Kiitos kaikille Hiiskanmäen ja Teerimäen asukkaille, jotka ovat tulleet mukaan vastustamaan Lakarin murskaamohanketta ja näin lyhessä ajassa.
Olemme nyt saaneet laadittua OKY:n johtokunnassa muistutuksen AVI:lle. Voitte pyytää sitä myös sähköpostilla lähetettäväksi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. kautta.
Kaikki ne teidän sähköpostiviestit, jossa olette ilmoittaneet tukevanne tätä muistutusta on arkistoitu ja liitämme nimenne sen perään.  Muistutus lähtee huomenna.

Muistutusten viimeinen jättöpäivä AVI:lle on 6.5.2016

Viestintäviraston mukaan allekirjoitusten pitäisi käydä vaikka kyseessä ei mitenkään vahva tunnistautuminen olekaan:

Sähköistä allekirjoitusta käytetään allekirjoittajan henkilöllisyyden todentamiseen. Kyseessä voi yksinkertaisimmillaan olla sähköpostin allekirjoittaminen henkilön nimellä.

https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/sahkoinentunnistaminenjaallekirjoitus.html

Niille, jotka olisivat ehkä halunneet kotsivuille nimenkeräyslistan, niin valitettavasti se ei ole teknisesti toteutettavissa tähän hätään.

Lyhyesti vielä historiaa; kun DESTIA aloitti hankkeen suunnittelun, se lähetti mielipidekyselyn kaikkiin niihin koteihin, jotka se laski olevan vaikutusalueella ja järjesti yleisötilaisuudenkin. Kun suunnitelma meni ELY keskukselle, teimme jo silloin hanketta vastustavan valituksen ELY:lle ja silloin elettiin vuotta 2013, joten ELY-keskus, Destia ja Kaarinan kaupunki ovat tietoisia asukkaiden vastustuksesta hanketta kohtaan.

Mitä enmmäen saamme ääniä kuuluviin sen parempi

t. OKY:n Johtokunta
johtokunta

 

Timo Virkkulan noepan toiminnan ansiosta
Turun Sanomat otti yhteyttä ja ovat tulossa tekemään juttua aiheesta huomenna ke klo 13.00
Sovimme toimittajan kanssa tapaamispaikaksi meidän pihan, josta voidaan sitten liikkua haluttuun suuntaan.
Olisi erittäin hienoa, jos moni muukin pääsisi paikalle.
Ymmärrän, että ajankohta on heikko työssäkäyville, mutta jos meitä etätyöläisiä ja muita kotona oleskelevia saataisiin paikalle jonkun näköinen joukko.
Ja saahan lounastunnilla tulla käväisemään myös.

Eli keskiviikkona 4.5. klo 13.00 osoitteessa Vainutie 4