Toimintakertomus 2018Hiiskan- ja Teerimäen Omakotiyhdistys


Vuonna 2018 johtokuntaan kuului puheenjohtaja Marko Nikkola, varapuheenjohtaja Eevi Heliö, rahastonhoitaja ja jäsenkirjuri Kati Sipilä, sihteeri Päivi Kaita sekä muut jäsenet Anna Salonen, Henri Arte, Pia Kirjonen ja Matias Nikkola.


Vuonna 2018 vuosimaksu yhdistyksessä oli 10 €/ talous.


Johtokunnalla oli vuoden aikana 3 kokousta: 26.2.2018 kokous oli heti vuosikokouksen jälkeen, 20.3.2018 kokouksessa suuniteltiin muun muassa kevään tapahtumia ja 17.12.2018 kokouksessa suunniteltiin Uuden Vuoden tapahtumaa.


Vuoden aikana järjestettiin seuraavat tapahtumat:

Kevätsiivoustalkoot eli perinteinen Romuralli-tapahtuma 19.5. Autot kiersivät ja keräsivät romuja asukkailta, Hiiskankentällä oli risu- ja lehtilavat ja myös tienvarsia siistittiin.
Perinteiset Kesäkauden avajaiset 31.5 Hiiskankentällä. Ponitalutusta, pomppulinna, lantinheittokilpailu, tikanheittoa, makkaraa ym.
Perinteinen Uuden Vuoden vastaanotto Hiiskankentällä 31.12. Tarjolla oli glögiä ja pipareita sekä järjestettiin ilotulitus.


Omakotiyhdistykselle perustettiin myös Facebook- sivut. Omakotiyhdistyksen kotisivuja internetissä päivitetään myös tarpeen mukaan.Toimintakertomuksen laati johtokunnan sihteeri Päivi Kaita